به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
با مصرف صحیح روغن ها به طول عمر خود اضافه کنید
زمانی گفت: چربی ها از مهمترین اجزای غذایی انسان ها به حساب می آیند با مصرف صحیح آنها می توان بر طول عمر خود اضافه کرد .
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
دکتر اکبر زمانی مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های خوراکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی با توجه به آغاز پویش ملی تغذیه سالم از 17 آذرماه لغایت 30آذرماه و تاکید بر مصرف صحیح روغن گفت: سالانه بیش از 278000 مرگ در سطح جهان را می توان به مصرف چربی ترانس تولید صنعتی نسبت داد.چربی ترانس شریان ها را مسدود می کند و خطر حمله قلبی و مرگ را افزایش می دهد
چربی ها از مهمترین اجزای غذایی انسان ها به حساب می آیند و در تمام سلول ها و بافت ها وجود دارند میزان نیاز بدن به چربی ها بستگی به میزان فعالیت بدن،قد و وزن فرد دارد
بسیاری از مواد غذایی که ما مصرف می کنیم حاوی چربی پنهان هستند مانند انواع شیر، آجیل و گوشت ها نکته مهم در مصرف روغن ها این است که روغن هاو چربی های جامد و نیمه جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستندکه سلامت انسان را تهدید می کنند.
مصرف بیش از حد روغن باعث اضافه وزن و بیماری های قلبی و عروقی و سکته های قلبی و انواع سرطان می شود.
طبق گزارشات سازمان جهانی بهداشت مرگ 17 میلیون و 300 هزار نفر در جهان بر اثر بیماری های قلبی و عروقی اتفاق می افتد.
زمانی در ادامه به روش های کاهش روغن اشاره کرد و بیان کرد:از گوشت و لبنیات کم چرب استفاده کنید ،در هنگام سرخ کردن غذا چند قطره آب به روغن اضافه نمایید تا میزان مصرف روغن کاهش یابد. گوشت های کم چرب مانند گوشت ماهی،مرغ گوشت گاو را جایگزین گوشت گوسفند نماید.
وی در ادامه تصریح نمود: یک راه دیگر استفاده از روغن زیتون و لیمو وسبزی های معطر به جای سس می باشدجدا کردن روغن اضافی از مواد سرخ کرده با استفاده از صافی یا پیچیدن پارچه تمیز راه های کاهش مصرف روغن می باشدپس بیایید با مصرف صحیح روغن بر طول عمر خود بیفزاییم.
نظر دهید